Avamere võistlusjahi Grand Soleil 42R ja selle meeskonna lugu.

1.5.11

AMSERVi tegemistest 2011 ja 2012

Õnneks on meil taaskord võimalik siia midagi positiivset kirjutada. Nimelt on alanud Amservi ümberehitus tööd ja muudatused mis me plaanime on üsnagi suured. Analüüsitud on palju erinevaid võimalusi. Suureks abiks on meile olnud Hr. Maurizio Cossutti.
Rohkem tema tegemistest http://www.cossuttiyachtdesign.com/
Oleme oma plaanid teinud järgmiseks kaheks aastaks ja meie Teami kõrghetk peaks saabuma 2012 aasta suvel kui Helsinkis toimub ORCi MM.
Sinna on oodata kindlasti oma 80-100 alust ja vähemalt 10 riiki, heaks näiteks on tänavune ORCi MM kuhu on juba praegu registreerinud 15 riiki ja üle 100 jahi.

Meie plaanid on.

  • Lisada meie kiilu raskust ca 350-500 kg. Samalajal vähendades paadi kaalu ca 500-650kg.
  • Pikendada spinnipoomi 100mm
  • Jahi tekk saab uue valge kuue
  • Uued soodid
  • Uued spinnifallid 
  • Vahetada 2 aasta jooksul välja kõik oma purjed ja tellida uued just täpselt ORCi valemisse sobivate mõõdute järgi. Plaan on hetkel genuad ja groot tellida North Sailsist ja spinnid ja Code 0 Quantumist.

Lisaks ka palju pisemaid töid ja parandusi, meie tubli suksu saab üsna põhjaliku värskenduskuuri järgneval kahel aastal.
Eesmärgid käesoleval aasta on seotud enamasti meie kohalike võistlustega ja ega siin midagi mud tahta pole kui ainult võita! Kindlasti proovime osaleda ka soomlaste võistlustel ja ega me sealgi taha medalist loobuda.

2012 aga peab siis olema meie parim ja edukaim aasta.

Lisaks kohalikele võistluste võitmisele peame me medalid tooma ka Gotland Runtil ja ORCi MMilt.
Seda kõike aga tänu meie Reederite jätkusuutlikule toetusele ja sponsoritele keda meil nüüdseks on kolm.
AMSERV
VIRU KEEMIA GRUPP
ATV TRANSPORDI AS

Peatselt saame siia lisada pilte meie aluse ümberehitusetöödest ja loodetavasti ka uut infot seoses potensiaalsete toetajatega.

Kommentaare ei ole: